VIDEO Grav accident rutier, pe Șoseaua Pogonele, provocat de un șofer care a ieșit dintr-o parcare fără să se asigure

255

Un grav accident rutier a avut loc joi dimineață pe Șoseaua Pogonele, la ieșire din municipiul Buzău. Două autovehicule au fost implicate iar în urma coliziunii două persoane au fost rănite, la o primă evaluare a echipelor de prim ajutor ajunse la fața locului.

În timp ce conducea un autoturism din direcţia Buzău către Maxenu, la ieşire din municipiul Buzău, un buzoian de 42 de ani a intrat în coliziune cu un auto al cărui șofer, un bărbat de 33 de ani din Brăeşti, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers.

Acesta din urmă, aflat la volanul unui Logan, lăsase două femei la poarta unei fabrici de membrane, după care a întors și a ieșit din parcare fără să se asigure suficient.

Mașina acestuia a fost izbită violent de un SUV, în care se aflau doi tineri. Impactul a fost atât de puternic încât, chiar și cu sistemul airbag declanșat, bărbații din SUV au spart parbrizul cu capul.

Ambii conducători auto au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital. Un al treilea bărbat a refuzat asistența medicală, deși acuza dureri de cap.

Șoferul în vârstă de 42 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier cu TCC, fractură de claviculă, iar celălalt conducător auto, în vârstă de 33 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier cu TCC, traumatism abdominal și traumatism de coloana lombara.

Ambele victime, stabile hemodinamic și respirator, sunt în curs de investigații. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă, spun polițiștii.