VIDEO Accident cu cinci răniți, lângă Buzău, din cauza unei șoferițe neatente

131

Neatenția unei șoferițe din București a generat, duminică seară, un grav accident rutier pe DN2 E85, aproape de municipiul Buzău. Mașina acesteia a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar. După coliziune, una dintre mașini a luat foc. Cinci persoane au ajuns la spital.

În timp ce conducea un autoturism din direcția Buzău către București, o femeie în vârsta de 49 de ani din București a pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar.

Cea de-a doua mașină era condusă de un bărbat de 30 de ani din comuna buzoiană Vadu Pașii. După coliziune, una dintre mașini a luat foc însă incendiul a fost stins de câțiva șoferi care au oprit să de o mână de ajutor.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a încă trei femei, toate din autoturismul care circula dinspre București. Este vorba despre două pasagere, din Vadu Pașii, de 32, respectiv 24 de ani, și o tânără de 31 de ani, din comuna Podgoria.

Victimele au fost transportate la spitalul Județean de Urgență Buzău, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Șoferița vinovată de producerea accidentului a ajuns în stare gravă la spital, însă a fost stabilizată. Ceilalți răniți au suferit leziuni care nu pun viața în pericol.

Traficul auto a fost reluat după mai bine de două ore de la producerea accidentului. Poliția a întocmit dosar penal și continuă cercetările.