VIDEO Grădinița „Cei 7 pitici”, prima din țară cu acces la catalogul școlar electronic

68

O grădiniţă din municipiul Buzău a început să folosească platforma educaţională Adservio, utilizată în şcolile şi liceele din oraş, în cadrul unui program pilot. Educatoarele sunt permanent în contact cu preșcolarii, cu părinții lor și colegii.

După ce platforma Adservio a fost implementată în școlile din municipiu, Grădinița „Cei 7 pitici” din județul Buzău devine prima grădiniță pilot din țară cu acces la platforma educațională Adservio.

Educatoarele grădiniței „Cei 7 pitici” au luat parte marți, 29 octombrie, la deschiderea oficială a experimentului de implementare a platformei educaționale Adservio la grădiniță.

Scopul acestui program este de a-i ține conectați pe părinți la activitatea educațională a copiilor, de a cunoaște ceea ce fac cei mici zi de zi și astfel, de a îmbunătăți calitatea actului educațional.

Adservio are interfață intuitivă și spațiu de stocare nelimitat şi le permite utilizatorilor să creeze rapid grupuri şi clase, să aloce și să corecteze teme, să programeze lucrări de control şi teze, să urmărească progresul elevilor şi nu doar atât.

Dascălii sunt permanent în contact cu elevii, preșcolarii în cazul grădiniței buzoiene, cu părinții lor și colegii. Cu Adservio, elevii se implică mai mult şi comunică mai uşor. Cadrele pot posta subiecte de discuție, primesc temele elevilor direct în cont și le pot oferi feedback.