USR Buzău: Suspectul care a vandalizat corturile de campanie nu este consilier de imagine al partidului

USR Buzău își exprimă totalul dezacord și indignarea privind distrugerea, în municipiul nostru, a corturilor candidaților la alegerile prezidențiale. Acest gen de acțiuni denotă un comportament nedemocratic, antisocial al presupușilor făptuitori.

Valorile pe care partidul nostru le promovează sunt toleranța, democrația, comportamentul civilizat și respectul reciproc.

Precizăm pe această cale că numitul Cristian Sârbulescu, suspect în acest caz, nu este consilierul de imagine al USR Buzău.

Regretăm atitudinea, disperarea unor forțe politice din Buzău – care nu privesc cu ochi buni scorul excelent al USR Buzău la ultimele alegeri – și ale unor trusturi de presă afiliate, de a specula în folos propriu informații neverificate care ne aduc prejudicii de imagine.

Singura legătură a sus-numitului cu filiala județeană USR Buzău a fost contractul de prestări de servicii de editare audio-video care a fost reziliat unilateral de Biroul Județean, întrunit în ședință extraordinară în data de 27.09.2019, orele 19.

În același context vom urmări îndeaproape ancheta privind distrugerea afișului electoral al candidatului USR la președinția României, Dan Barna, precum și cea privind vandalizarea cortului nostru din piața Dacia.

USR Buzău