Accident provocat de o tânără fără permis, care a condus beată mașina furată tatălui ei

O tânără de 24 de ani, din Buzău, s-a ales cu dosar penal în urma unui accident pe care l-a produs duminică în jurul orei 6.00, la ieșire din municipiul Buzău. Deși nu avea permis de conducere, femeia a plecat cu mașina tatălui său la plimbare, iar în periplul prin oraș a trecut și prin câteva localuri unde a consumat alcool.

În timp ce conducea un autoturism pe strada Transilvaniei, dinspre centru, la ieșire din municipiul Buzău, buzoianca de 24 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 22 de ani din comuna Rușețu.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătoarei auto. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind 0 pentru tânărul de 22 de ani și 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânăra de 24 de ani.

Totodată, în urma verificărilor a fost constatat faptul că șoferița nu posedă permis de conducere. Ea ar fi furat mașina tatălui său și a plecat la plimbare. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.