VIDEO Povestea unui tată care a înfruntat un pedofil :”a agresat două fetițe, au vrut să mă amendeze după ce l-am prins”!

Un tânăr, tată al unei fetițe de 5 ani, a avut în urmă cu câteva zile o experiență șocantă într-unul din cele mai mari parcuri din Buzău.

Acesta povestește că a surprins un bătrân pedofil, chiar în momentul în care pipăia două fetițe aflate pe una din aleile din Parcul Tineretului.

Revoltat de ce vede bărbatul a declarat că a sărit imediat să apere cei doi copii, între el și pedofilul trecut de 60 de ani, iscându-se o adevărată luptă.

Martore la această scenă șocantă au fost și două tinere de 19 și 20 de ani, vânzătoare la un chioșc care au povestit la rândul lor că ar fi fost hărțuite sexual de același individ.

Bărbatul care l-a înfruntat pe pedofil a declarat că periplul prădătorului sexual nu s-a terminat după ce a fost chemată poliția, agresorul fiind lăsat în libertate.

După cazul Caracal și cel al pedofilului olandez care a ucis o fetiță după ce a violat-o, buzoienii spun că se simt și ei într-o nesiguranță totală atunci când ies pe stradă.

Cel mai șocant caz petrecut la Buzău în ultimii ani este cel al violatorului din Crâng care a agresat o femeie în miezul.zilei chiar lângă un loc de joacă după ce a amenințat-o cu un cuțit.

Violatorul a fost prins în timp record de oamenii legii, care ulterior au stabilit că infractorul fusese liberat din penitenciar în aceeași zi în care s-a produs agresiunea.

Urmărește-ne pe Google News