VIDEO „Consilier de imagine” al USR Buzău, dosar penal după ce i-a „măscărit” pe Iohannis, Dăncilă și Diaconu. L-a”stilizat” și pe Barna după o plângere la poliție  

Un blogger local, cunoscut drept colaborator pe probleme de imagine al USR Buzău, a răbufnit la scurt timp după ce în centrul orașului au apărut mai multe bann-ere de campanie ale candidaților înscriși în cursa pentru alegerile prezidențiale.

Supărat pe figurile afișate pe mai multe corturi și meșe electorale, bloggerul Cristian Sărbulescu s-a înarmat cu vopsea, „atașând”  mustăți,coarne dar și cuvinte obsecene, la portretele contracandidaților USR.

Acesta ar fi recunoscut implicarea în actele de vandalism, după ce i-au fost arătate imagini de pe camerele de supraveghere din zonă, scrie ziarul Opinia.

Pentru a scăpa de figurile indiscrete, Sârbulescu, însoțit și de o altă persoană, care au fost identificată și citată deja la poliție, a acționat târziu în noapte.

„Artiștii amatori” au vandalizat cu vopsea corturile PNL și Pro România, apoi i-au desenat mustăți și coarne premierului Dăncilă.

Singurul portret de campanie care a scăpat de pornirile artistice alei lui Sărbulescu a fost cel al candidatului USR, Dan Barna.

La numai o zi după ce formațiunile politice au depus plângere la poliție, Sârbulescu a hotărât să-l ciuntească și pe Dan Barna pentru a înlătura calitatea de suspect în dosarul penal.

Mai marii USR Buzău sunt acum profund afectați de trăirile pline de patos și „simț”estetic” ale bloggerului buzoian.

Președintele USR Buzău, Valeriu Mocanu recunoaște că bloggerul Cristian Sârbulescu este angajat cu contract pentru promovarea imaginii dar se disociază de acest incident extrem de neplăcut, care a adus o imagine nefericită partidului.” Regretăm cele întămplate și ca urmare a acestui dosar penal îi vom suspenda contractul de colaborare domnului Sârbulescu. Ne dezicem de acțiunile dânsului și vom convoca urgent o ședință  la partid pentru a analiza cele întâmplate. Cert este că domnul Sârbulescu a avut mereu o atitudine mai extremistă, pur personală de care noi ne-am disociat întotdeauna” a mai spus Valeriu Mocanu.

IPJ Buzău a finalizat deja audierile preliminare ale celor doi suspecți care vor fi citați și săptămâna viitoare pentru da detalii în acest caz.

Potrivit cotidianului Opinia, Cristian Sârbulescu și-ar fi recunoscut deja faptele comise, însă celălalt suspect refuză deocamdată să dea amânunte despre acest incident.

Urmărește-ne pe Google News