El este locotenentul Cosa Nostra care a fost arestat în Buzău

Stelică Iacob era dat în urmărire internațională, fiind acuzat de asociere de tip mafiot, tentativă de șantaj și distrugere prin incendiere.

Polițiștii de la Crimă Organizată și luptătorii SAS au arestat un bărbat de 34 de ani, bănuit că este membru al mafiei italiene. Era căutat de poliția italiană de mai multă vreme.

Stelică Iacob, unul dintre locotenenții Cosa Nostra din Italia, era căutat pentru infracțiuni cu violență, comise în peninsulă, potrivit datelor transmise prin Centrul de Cooperare Internațională al Poliției Române.

Stelică Iacob a fost dat în urmărire internaţională pe 5 martie, când a avut loc o operațiune anti-mafia a Comandamentului Provincial de Carabinieri Tripani.

În acea zi au fost puse în executare mandate de arestare emise de Tribunalul Palermo. Un număr de 25 de membri ai mafiei au fost arestați, dar românul a scăpat.

Vineri, Stelică Iacob a intrat în țară și a vrut să ajungă în comuna Smeeni, unde are domiciliul. Pentru că a realizat că este urmărit de poliție, a vrut să meargă mai departe, în județul Vrancea.

Acesta a fost prins la un baraj rutier. Urmează a fi prezentat instanţei în vederea extradarii către autorităţile judiciare italiene.

Urmărește-ne pe Google News