VIDEO Un TIR a zdrobit doi șoferi din Buzău, pe autostrada A1

Doi şoferi din Buzău au fost spulberaţi de un TIR pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva, judeţul Hunedoara.

[/video]

Nenorocirea s-a produs azi noapte la scurt timp după ce victimele au oprit pe banda de urgenţă, să repare o maşină defectă.

Unul dintre şoferii loviţi oprise să îl ajute pe celălalt, însă amândoi au murit pe loc în urma impactului violent.

„Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto, ambii din judeţul Buzău, au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa”, informează IPJ Hunedoara.

„In urmă cu puțin timp, pe autostrada A1, intre localitățile hunedoreane Ilia si Deva a avut loc un accident rutier, care s-a soldat cu decesul a doi bărbați si blocarea traficului A1, pe sensul Ilia-Deva. Din primele cercetări, se pare ca un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acrosat două autovehicule oprite pe banda de urgență, unde conducătorii auto încercau sa remedieze o problema la una dintre mașini. Cei doi conducători auto (ambii din județul Buzau), au fost loviți de autotren si si-au pierdut viața. Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta, pe platforma, alte autoturisme. Traficul a fost deviat pe DN7, pe durata cercetărilor si a interventiei la fata locului”, anunţă şi ISU Hunedoara.

Urmărește-ne pe Google News