Accident bizar pe Lacul Siriu. Un tânăr brăilean, omorât de barca cu motor

Un tânar din Brăila.și-a găsit sfârșitul pe lacul.barajului de la.Siriu în urma unui accident bizar.Auraș Cherciu de 32 de ani a ajuns vineri pe fundul lacului de acumulare adânc de peste 100 de metri, după ce volanul bărcii cu motor s-ar fi blocat într-un viraj mai strâns, scrie site-ul debrăila.ro.

Potrivit jurnaliștilor brăileni, Auraș ar fi fost un împătimit al senzațiilor tari, victima fiind pasionată de motoare.„Insotit de un prieten, Auras a plecat, vineri seara, spre Barajul Siriu, dorindu-si sa se plimbe cu barca. Ajuns pe malul lacului de acumulare, tanarul a lansat barca la apa si a inceput sa faca „spectacol” pe apa, sub privirile prietenului sau, care nu a avut curaj sa se urce in ambarcatiune, ramanand langa masina.La un moment dat, intr-un viraj strans la stanga, volanul barcii s-a blocat, iar braileanul, care nu purta vesta de salvare, a fost aruncat in lacul care are o adancime maxima de 120 de metri.” mai scriu jurnaliștii de la siteul debrăila.

cherciu

De pe mal, prietenul său și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a sunat la 112, cerând ajutor.

Barca a continuat să meargă în cerc ore bune, până a rămas fără benzină.

Pompierii au tras barca la mal și au început căutarile, însă până la această oră, trupul neînsuflețit al tânărului nu a fost găsit.