VIDEO El este voluntarul care a ajutat echipajul elicopterului MAI să găsească fetița rătăcită în sălbăticie

Dragoș Borcăiaș este voluntarul din sat care a mers cu echipajul din elicopterul MAI să caute fetița de opt ani, dispărută aseară de acasă. Acesta spune că a văzut-o pe Nicoleta stând pe iarbă, cu mânuțele pe genunchi, în așteptarea salvatorilor ei. Copila de 8 ani a mers continuu, aproape toată noaptea, în zone împădurite și cu relief accidentat, fiind găsită la peste 7 kilometri distanță de casă.

Nicoleta a fost observată de echipajul unui elicopter care participa la căutări într-o poieniţă aflată la o distanţă de aproximativ 7 kilometri de locul unde a fost văzută ultima oară. Elicopterul a aterizat, a preluat-o pe fetiţă şi a predat-o în siguranţă familiei.

Nicoleta Ploscaru, de 8 ani şi 10 luni, a dispărut de acasă, din satul Recea, comuna Bisoca, vineri după-amiază, când le a spus rudelor că merge la bunicul său care cosea într-o zonă de fâneaţă, la 500 de metri de casă.

Fata nu a mai ajuns la bunicul său, aşa cum ar fi declarat, astfel că vineri la orele serii, părinţii au anunţat Poliţia în legătură cu dispariţia copilei. Toată noaptea, fetiţa a fost căutată cu zeci de oameni, dar fără succes. Sâmbătă dimineaţă, echipajele de căutare au fost suplimentate. Astfel, copila de 8 ani şi 10 luni a fost căutată de peste 100 de poliţişti, 30 de jandarmi, localnici, de părinţii şi rude.

Urmărește-ne pe Google News