Bărbat ucis în bătaie de amicul lui și abandonat pe malul râului Râmnicu Sărat

103

Un tânăr din Râmnicu Sărat, în vârstă de 28 de ani, și-a bătut amicul de pahar, de 43 de ani, până l-a omorât. Cadavrul victimei a fost abandonat pe malul râului Râmnicu Sărat și a fost găsit de un localnic care mergea la serviciu, către o balastieră din zonă.

Potrivit anchetatorilor, cei doi indivizi ar fi băut luni seară cu încă doi amici în mai multe localuri din orașul Râmnicu Sărat. După miezul nopții, cei doi au rămas singuri și au continuat să se cinstească în zona locuinței unuia dintre ei.

La un moment dat, s-au luat la ceartă nu se știe din ce motiv după care au ajuns la bătaie. Tânărul l-a lovit puternic pe bărbatul de 43 de ani, acesta căzând la pământ.

Agresorul a continuat să îl lovească cu picioarele în zona capului și a pieptului până când victima nu s-a mai mișcat.

După ce bărbatul de 43 de ani și-a dat ultima suflare și, conștientizând că l-a omorât, agresorul a decis să ducă trupul neînsuflețit al prietenului de pahar la marginea orașului.

Cadavrul a fost găsit spre dimineață, pe malul râului Râmnic, de către un muncitor care se îndrepta către o balastieră din zonă.

În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală, autorul omorului fiind reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cadavrul a fost transportat la SML pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.