VIDEO Accident grav, pe șoseaua morții soldat cu trei morți și doi răniți grav

Accident grav, pe șoseaua morții, așa cum i se mai spune drumului european E85. Trei oameni, între care un copil de trei ani, au murit duminică după-amiază în urma coliziunii a trei autoturisme, în localitatea buzoiană Mihăilești. Alte două persoane au fost grav rănite.

Impactul devastator s-a produs pe șoseaua europeană DN2 E85, în afara localităţii Mihăilești, către Limpeziș.

În timp ce conducea din direcţia Bucureşti către Buzău, un bucureştean de 63 de ani a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism la volanul căruia se afla un bucureştean de 37 de ani.

În urma impactului, a fost acroşat un al treilea autoturism care circula din direcţia Buzău către Bucureşti, condus de un bucureştean de 42 de ani.

Imapctul a fost unul devastator pentru mașinile care s-au lovit frontal.

Au murit pe loc șoferii de 63 de ani și de 37 de ani, iar mai târziu a decedat și fetița de trei ani a șoferului mai tânăr.

Alte două persoane s-au ales cu răni grave. Este vorba despre o femeie din Bucureşti, de 64 de ani, pasager în primul autoturism, şi o femeie din Bucureşti de 38 de ani, pasageră în cea de-a doua maşina.

În cel de-al treilea autoturism implicat în accident se aflau patru bucureșteni, care din fericire au scăpat nevătămați. Șoferul crede că vinovatul de producerea tragediei, bărbatul de 63 de ani, a scăpat mașina de sub control în urma vreunei afecțiuni medicale sau pentru că a ațipit la volan.

Circulaţia rutieră pe sensul Buzău către Urziceni a fost întreruptă mai bine de două ore, pe timpul intervenţiei la faţa locului a unui elicopter SMURD traficul fiind blocat în ambele sensuri.