Trei copii din Buzău s-au ”distrat” toată noaptea cu o mașină furată, până au făcut-o praf

Un tânăr din Buzău a alertat poliția, sâmbătă dimineață, după ce și-a găsit mașina avariată, în fața porții, cu cheia în contact. A aflat câteva ore mai târziu că, vineri noaptea, trei copii au condus-o pe rând, până în zori, au dat-o de toate bordurile și obstacolele de pe traseu, după care au parcat-o în locul din care o luaseră.

Furtul fusese sesizat poliţiei în dimineaţa zilei de 24 august de către proprietarul vehiculului, un buzoian de 23 de ani, care a precizat că a găsit autoturismul parcat în faţa locuinţei, unde îl lăsase peste noapte, însă acesta prezenta mai multe avarii.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de la Compartimentul Furturi din Auto a rezultat că în noaptea de 23 spre 24 august, trei copii cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani au intrat în imobilul persoanei vătămate, au luat cheile autoturismului lăsate pe o sobă şi ulterior s-ar fi plimbat pe mai multe străzi din zona comiterii faptei.

În acest context, minorii au avariat maşina, intrând în coliziune cu mai multe borduri şi un gard. Autoturismul ar fi fost condus pe rând de către cei trei implicaţi. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, furt calificat în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmărește-ne pe Google News