Patru răniți, după un accident cu trei autoturisme produs lângă Buzău

Un accident rutier în care au fost implicate trei mașini s-a produs, luni după-amiază, pe DN2 E85, în zona rondului de la Autorolla. Trei persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. O a patra persoană rănită a refuzat internarea.

În timp ce se deplasa pe DN2 E85, din direcţia Buzău către Râmnicu Sărat, un şofer buzoian de 43 de ani nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă față de autoturismul care circula înaintea sa şi la volanul căruia se afla un bărbat de 57 de ani din Brăeşti.

În urma impactului, maşina bărbatului de 57 de ani a fost proiectată pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani din comuna Poşta Câlnău.

Patru ocupanţi ai maşinilor au fost rănite; este vorba de şoferul din Brăeşti şi un pasager din maşina sa, respectiv conducătorul auto din Poşta Câlnău şi un pasager din autoturismul acestuia.

Trei dintre victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. O a patra persoană a refuzat internarea. În cauză se întocmeşte dosar penal, iar cercetările continuă.

Urmărește-ne pe Google News