VIDEO Când fostul iubit îl întâlnește pe actualul iese bătaie. Femeia, la mijloc

O bătaie zdravănă între doi bărbați și o femeie, la miezul zilei, pe o stradă intens circulată din Buzău, a fost filmată joi la prânz dintr-un bloc de pe Unirii Sud. Pe înregistrare se vede cum tânăra care țipa și încerca să îi despartă pe bătăuși a fost trântită pe asfalt. Spiritele s-au calmat înainte să apară o dubă a poliției.

Toată scena s-a produs pe trotuarul din dreptul magazinelor Sanitas, de pe Unirii Sud, sub privirile nepăsătoare ale unor trecători aflați la mică distanță. Unul dintre martori pare chiar că asistă la un spectacol, spijinit cu brațele de o balustradă.

Pe filmarea postată de Cristina C. pe Facebook apare și un cărucior gol, din care copilul unuia dintre cuplurile implicate în incident a fost luat în brațe de o altă femeie chiar înainte de izbucnirea scandalului.

Un echipaj de poliție de la ordine publică a ajuns repede la intervenție, conform autoarei filmării, pentru a aplana disputa dintre tineri. Martorii spun că bătăușii sunt fostul și actualul concubin al femeii care încerca să-i despartă. Rivalii au dat nas în nas, ambii cu partenerele lor, s-au înjurat, iar de aici au urmat îmbâncelile și pumnii.

Pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, protagoniștii altercației, inclusiv femeia, au fost sancționați cu câte 1.500 de lei. Tânăra rfuză să depună plângere împotriva fostului iubit.

Urmărește-ne pe Google News