Moarte violentă, verdictul legiștilor în cazul femeii care a fost găsită sub un morman de corzi de viță de vie

Femeia al cărei cadavru a fost găsit miercuri la marginea satului Tăbărăști, comuna Gălbinași, a fost ucisă. În urma necropsiei, s-a constatat că decesul a survenit în urma unei lovituri puternice în zona capului.

Cercetările vor fi continuate sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. S-a confirmat, de asemenea, că victima este femeia dată dispărută de familie pe 20 iunie.

Achetatorii au în acest moment un cerc de suspecți care vor fi aduși la audieri. Nu este exclus ca printre ei să fie și concubinul femeii.

Miercuri dimineață, un cadavru în stare avansată de putrefacție a fost descoperit de polițiști la ieșirea din satul Tăbărăști. De la început s-a bănuit că trupul ar fi al unei femei de 45 de ani, dispărută de acasă de o lună de zile.

Anchetatorii au luat în calcul o posibilă crimă, trupul femeii fiind acoperit cu corzi de viță de vie. De asememea, era știut că femeia, cunoscută cu afecțiuni psihice, ținea asupra sa permanent o legătură cu bani pe care îi câștiga muncind cu ziua.

În acest moment se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de omor, urmând ca ulterior, în funcție de probe, să se schimbe încadrarea faptei.