Medicul călcat de hoți ar fi fost lovit de „blestemul șpăgilor”, cred buzoienii

Revoltă pe rețeaua de socializare Facebook după ce presa locală a informat că medicul Valentin Coleașă ar fost ușurat de hoți, de o sumă mare de bani, de peste 150 de mii de lei precum și valută.Oamenii aruncă anatema în cârca medicului buzoian ce conduce de ani buni o comisie de evaluare a persoanelor cu handicap.

Cititorii cotidianului „Informatia Buzăului” au comentat cu patos ghinionul medicului care a reclamat zilele trecute la polițiè dispariția unei sume mari de bani din casa părintească.

Oamenii cred că pe medicul Coleașă l-ar fi ajuns blestemele oamenilor amărâți care ar fi dat ani la rândul șpagă pentru diverse servicii iar unii dau și exemple concrete:

„A stiut unde sa atace(hoțul n.r) ,bravo lor! Am fost cu tatal meu la comisie la dansul(tatal meu persoana cu handicap )si ne-a facut de tot rasul ca vrem bani de la stat..cel mai mare spagar ,se plânge Adriana Costache.

„Adriana Costache Un nemernic,îl stiu toti,cred ca toate persoanele cu handicap si familiile lor l au blestemat,un mizerabil,s a îmbogațit pe spatele suferinzilor,batuți de soarta! În locul lui nici nu mai spuneam ca m au jefuit hotii,a chemat si televiziunea,am vazut la stirile pro tv,el sa faca puscarie pt toate șpagile ce le a luat de la oamenii cu handicap,chinuiti de durere,suferință,neputința! Rusine sa îi fie,el sa ajunga dupa gratii,nu cei ce i au luat banii,poate i a luat unul dintr e pacientii pe care l a mancat de mii de euro,eu spun caz real,unchiul meu în scaun cu rotile,nu i dadea grad permanent,aflase ca îl are pe fiu lui în Spania,adica vărul meu,si i a spus în față,te costa 2000€ sa i dau grad definitiv,asta fiind acum 5- 6 ani în urmă! La pușcărie cu domnul Coleașă Valentin,care si a batut joc,în atația ani de zile de toate persoanele cu handicap,un arogant,un….” spune Ramo Ramoneta.

„Ramo Ramonetta Am patit si noi cu tata, operat de comotie cerebrala, cu patalonii plini de pipi nemernicul asta a zis ca i apt de munca si noi abia il caram unu de un brat unul de altul. Sa l fure cu totul ca multa lume a jacmanit.” povestește și Burlacu Georgiana.

Doctorul Valentin Coleașă a reclamat la poliție spargerea și le-a precizat anchetatorilor că, pe lângă suma de bani în lei și valută, i-au fost furate și bijuterii.

Păgubitul nu a putut fi contactat până acum, el evitând contactul cu presa după producerea furtului.

Urmărește-ne pe Google News