Autoturism avariat de tencuiala desprinsă de pe fațada blocului Olimpic, în timpul furtunii

Un buzoian are un motiv serios să nu uite prea repede furtuna de luni după-amiază: mașina sa a fost serios avariată de tencuiala desprinsă din rosturile unui balcon, din cauza umezelii și a rafalelor puternice.

Bucățile de moloz au căzut de la înălțime, amplificând impactul cu capota vehiculului. Incidentul s-a produs pe trotuarul din dreptul blocului Olimpic, o zonă tranzitată de pietoni.

Oamenii spun că se putea întâmpla o nenorocire dacă bucățile de tencuială se desprindeau cu o mică întârziere, după ce s-a oprit ploaia iar pietonii au ieșit de la adăpost.

Proprietarul autoturismului avariat va fi nevoit să își plătească reparațiile, în cazul în care nu găsește înțelegere la proprietarul apartamentului de pe fațada căruia s-a desprins tencuiala.

sdBuzăul se află luni sub avertizare cod galben de vreme instabilă. Meteorologii anunță manifestări de instabilitate atmosferică, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi, posibil, grindină.

De altfel, meteorologii spun că aproape toată săptămâna va fi caracterizată de instabilitate atmosferică. Vor fi ploi cu tunete și fulgere și temperaturi de 25-27 de grade Celsius.