VIDEO Se asfaltează drumurile de pământ din comuna Vadu Pașii

În comuna Vadu Pașii continuă campania de asfaltare începuta în anul 2018, grație unui proiect finanțat cu fonduri guvernamemtale prin programul operațional PNDL. Investiția include amenajarea cu covor asflatic a 8 km de drumuri comunale din mai multe sate.

Investițiile din comuna Vadu Pașii se datorează unor proiecte derulate prin atragerea de finanțări din fonduri guvernamentale și europene.

Sporirea gradului de confort al sătenilor reprezintă o prioritate pentru proiectele derulate de Primarul Gheorghe Firon.” În cadrul acestui proiect de 1 milion de euro câștigat în urmă cu doi ani ne-am propus ca cetățenii comunei noastre să aibe aceleași condiții ca și la oraș. Vrem să devenim atractivi și pentru investitori pentru crearea de noi locuri de muncă” ne-a declarat Primarul comunei Vadu Pașii Gheorghe Firon.

Lucrările de asfaltare, sunt executate societatățile Mecan Construct și Strabag.,și vor continua până la sfârșitul anului în funcție de condițiile meteo.

Astfel în satul Vadu Pașii au fost asfaltate 2 străzi, Orașului și Stadionului, în satul Scurtești alte trei, strada Oilor, Frăției, Gospodari, CAP, Ciocârliei, Luminii,Școlii și Serelor, în satele Stăncești strada Avion și Gura Câlnău, o stradă, la Focșenei 3 străzi iar în satul Băjani alte 2 străzi.