VIDEO Momentul în care o fetiță este salvată, chiar de ziua ei, din mijlocul unui râu umflat

Pompierii de la Punctul de Lucru Beceni au fost solicitați să intervină, joi, în jurul orei 18:30, pentru salvarea unui copil în vârstă de aproximativ 10 ani care se afla blocat între apele râului Slănic, pe raza satului Gura Dimienii, din comuna Beceni.

În urma unui apel telefonic primit prin intermediul Serviciului Unic de Urgență 112, pompierii de la Punctul de Lucru Beceni au ajuns la fața locului și au confirmat solicitarea, aceștia constatând că blocați pe malul opus căii de acces erau o fetiță împreună cu tatăl său.

Prin metode specifice, pompierii ajunși la fața locului au reușit într-un interval de timp scurt să aducă fetița pe mal, aceasta fiind evaluată ulterior de către paramedicii echipajului S.M.U.R.D ajuns la fața locului.

Constatându-se că starea de sănătate a fetiței este bună, aceasta a fost încredințată familiei. De asemenea, în urma dialogului avut pe parcursul intervenției, s-a constatat că în ziua respectivă era chiar ziua de naștere a fetiței, aceasta împlinind vârsta de 10 ani.