Un băiat din Costești s-a înecat într-un canal de irigații din Brăila. A vrut să-și salveze surorile

Un băiat în vârstă de 17 ani, din comuna buzoiană Costești, a pierit duminică, înecat în apele unui canal de irigații din județul Brăila. Adolescentul ar fi încercat să își salveze sora de la înec.

Dumincă, băiatul se afla la la scăldat cu un grup de prieteni, dar și cu surorile sale, în vârstă de 13, respectiv 19 ani, pe marginea canalului de irigații de lângă satul Berlești, oraș Ianca.

La un moment dat, una dintre surori a alunecat și a căzut în apă. Sora acesteia a sărit să îi dea ajutor, deși nu știa să înoate. Imediat, fratele și alți doi tineri au intrat în apă și au reușit să le aducă la mal pe cele două surori.

Din păcate, băiatul din Costești nu s-a mai putut salva. Deși reușise să iasă de câteva ori la suprafață, apa adâncă a canalului de irigații l-a înghițit, într-un final.

Trupul său a fost căutat ore bune de către pompieri și scafandrii de la ISU Dunărea Brăila și cei de la ISU Bacău. A fost găsit în jurul orei 18.15 și preluat echipajului de pe ambulanța SAJ care a constatat decesul.

Urmărește-ne pe Google News