Arestări în cazul atacului de la Garofița. Doi dintre agresori au fost arestați înainte să fugă din țară

Polițiștii buzoieni au arestat doi tineri bănuiți de implicare în atacul de la barul Garofița, soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Oamenii legii cred că cei doi tineri, în vârstă de 20 și 27 de ani, voiau să părăsească țara.

Primul a fost prins pe data de 23 mai, iar cel de-al doilea, pe 30 mai, în zona de vest a ţării, existând suspiciuni că ambii intenţionau să părăsească teritoriul României pentru a se sustrage urmăririi penale.

Reamintim că o altă persoană, cu privire la care s-a stabilit a fi implicată în altercaţia din ziua respectivă, a fost prinsă la mai puţin de 24 de ore, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru aceleaşi infracţiuni enumerate mai sus.

În baza mandatelor de arestare preventivă emise în lipsă de către Judecătoria Buzău pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere, cei doi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al D.O.S. din cadrul Poliţiei Române.