Un fost stelist, pe banca Gloriei Buzău. Obiectivul, promovarea în prima ligă de fotbal

Ilie Stan, fost antrenor al Gloriei Buzău, dar și al Stelei București, va fi noul antrenor al SCM Gloria Buzău, echipă proaspat promovată în esalonul secund al fotbalului romanesc. Luni, fosta glorie a formaţiei Steaua Bucureşti va semna contractul cu formaţia finanţată de Primăria Buzău.

Ilie Stan, un nume cu rezonanta in fotbalul buzoian, dar și românesc, va fi numit antrenor principal al SCM Gloria Buzau, trupa proaspat promovata in esalonul secund al fotbalului romanesc.

Ilie Stan va semna in perioada urmatoare un contract cu SCM Gloria Buzau. Ilie Stan este ce de-al treilea antrenor din istoria scurtă a SCM Gloria Buzău, după Vasile Tudose şi George Timiş.

Timis, tehnicianul care a dus gruparea din Crang in Liga 2, va ramane in continuare la club, in functia de sef al sectiei de fotbal, însă puterea de decizie asupra echipei de seniori şi planul de viitor al acesteia vor fi în sarcina lui Ilie Stan.

Ilie Stan și cumnatul său, Ion Viorel, reprezintă ultimul cuplu de tehnicieni care a dus în prima ligă o echipă de fotbal din Buzău, fosta FC Gloria.