VIDEO De ce e blestemat locul unde s-au prăbușit cu avionul oamenii de afaceri Liviu Bucățică și Mihai Covaciu

Zona unde s-a prăbușit avionul de mici dimensiuni,în care se aflau afaceriștii Liviu Bucățică și Mihai Covaciu ar fi extrem de dificilă pentru zbor, întrucât aici stihiile naturii își fac de cap mai tot timpul anului. Vântul suflă cu putere mai ales în zilele mohorâte, când se strică vremea. Sătenii spun că locul unde avionul de mici dimensiuni s-a dezmembrat e un adevărat coșmar pentru cei care au ghinionul să fie prinși pe cărările de munte de vijeliile care apar uneori și din senin.

Cei doi afaceriști decedați în mod tragic în urma unui accident aviatic produs în munții Buzăului ar fi decolat miercuri după amiaza de pe aerodromul din Ghimbav cu direcția Constanța.

Din cauza vremii nefavorabile, vânt puternic și ceață densă, avionul s-ar fi dezmembrat în aer, apoi s-a zdrobit de un munte.

Cei doi oameni de afaceri au murit pe loc în urma impactului cu un munte de pe Valea Nehoiașului.

Martorii povestesc că filmul tragediei s-a derulat fără ca cei doi pasageri din avionul de mici dimensiuni să mai aibă vreo șansă de scăpare.

Înainte de prăbușire, bucăți din fuselaj au căzut peste câteva case din zonă.

O rafală de vânt puternic ce ar fi avariat grav aparatul de mici dimensiuni ar fi cauza dezastrului aerian după cum cred specialiștii în aviație.