EXCLUSIV Un om de afaceri din Râșnov ar fi murit în accidentul de avion de la Nehoiașu. Primele fotografii de la locul tragediei

Un om de afaceri din Râșnov și-ar fi pierdut viața în cumplitul accident de avion produs miercuri după amiază într-o zonă greu accesibilă de pe Valea Nehoiașului. În accident ar fi murit și instructorul de zbor după ce avionul s-a prăbușit într-o pădure.

Omul de afaceri Mihai Covaciu, un cunoscut dezvoltator imobiliar din Râșnov și Brașov, a plecat într-un zbor de agrement cu un client care tocmai cumpărase un imobil și care se grăbea să ajungă la Constanța. Mihai Covaciu era un împătimit al zborului și imediat după tranzacție unui imobil din Râșnov  i-ar fi propus omului de afaceri Liviu Bucățică, să-l transporte pe calea aerului la malul mării.

Vremea rea din Munții Buzăului a condus la un tragic accident soldat cu decesul celor doi afaceriști.

IMG-20190515-WA0055

Zona în care s-a prăbușit avionul de.mici dimensiuni este greu accesibilă iar salvatorul au fost nevoiți să folosească atv-uti și o șenilată pentru a ajunge la locul tragediei.

Screenshot_20190515-174341_Samsung Internet Beta

La fața locului se află acum echipe de la ISU, de la jandarmeria montană dar și d e la serviciul de ambulanță.

IMG-20190515-WA0056

De asemenea autoritățile locale au deplasat personal specializat pentru a ajuta la descongestionarea drumului forestier care este îngrădit de lemne și îmbibat de ploile potențiale.

IMG-20190515-WA0060


Vom reveni cu amănunte.