Anchetă la spitalul din Nehoiu, după ce un tânăr internat la terapie intensivă s-a aruncat de la etaj

O anchetă este în desfășurare la Spitalul Orășenesc Nehoiu, județul Buzău, după ce un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a aruncat de la etajul unu. Era internat de vineri după-amiază, la secția de terapie intensivă. Trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit menagerului spitalului din Nehoiu, dr. Sergiu Remisovschi, incidentul s-a produs extrem de repede.

Tânărul s-ar fi ridicat din pat și a mers la fereastra salonului, a escaladeze pervazul și s-a aruncat în gol înainte ca vreun pacient sau infirmier să poată interveni.

Bogdan era originar din Siriu, dar locuia la soția sa, în orașul Nehoiu. Vineri, bărbatul s-a prezentat cu dureri abdominale la spitalul din localitate, unde medicii au constatat că pacientul prezintă o reacție pancreatică, cel mai probabil în urma consumului de alcool.

Pentru că devenise tot mai agitat, Bogdan a fost mutat în secția de terapie intensivă. După două zile fără alcool, tânărul ar fi intrat în sevraj, moment în care medicul anestezist a fost chemat să îl sedeze.

Tratamentul primit duminică dimineață, în jurul orei 05:00, nu l-a ajutat prea mult pe bărbat. O oră mai târziu, acesta s-a aruncat de la etajul unu, sub privirile disperate ale pacienților din salon.

Bogdan era șofer profesionist și lucra la o firmă din Buzău. În urmă cu trei ani se căsătorise cu o tânără din Nehoiu.

Urmărește-ne pe Google News