Cărți de identitate descoperite de un muncitor buzoian pe un șantier din zona Petricani, din București

Polițiștii buzoieni anchetează împrejurările în care un bărbat din Nehoiu, muncitor la o firmă din București, a descoperit un număr de 25 de cărți de identitate parțial deteriorate. Cercetările vor fi extinse pentru stabilirea provenienței documentelor. Buletinele au fost găsite pe șantierul autostrăzii A3, în zona Petricani.

Toate cele 25 de cărți de identitate au fost emise de Serviciul de Evidență a populației Voluntari, județul Ilfov. Potrivit realitatea.net, unele buletine nu sunt expirate.

Documentele fuseseră predate la Primăria Voluntari pentru a fi schimbate, susțin unii dintre cei pe numele cărora au fost emis buletinele descoperite de muncitor.

Buzoianul care a găsit cărțile de identitate pe jumătate arse a fost chemat vineri la audieri. El ar fi găsit documentele în luna decembrie 2018, însă susține că Poliția și Evidența Populației l-au ignorat până acum.

Legea spune că persoana care găseşte o carte de identitate este obligată să o depună, în termen de 48 de ore, la cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmărește-ne pe Google News