VIDEO Conflict violent între familii de romi, suprins de camerele de supraveghere din Piața Centrală

Un scandal izbucnit între două familii de romi a produs panică printre buzoienii aflați, vineri, în Piața Centrală a orașului. Doi bărbați care aveau o dispută mai veche au început să se înjure după care a urmat o bătaie generală cu farfurii, pumni, picioare, inclusiv obiecte ascuțite, între membrii celor două familii care îi însoțeau pe bărbați.

Altercația a avut loc într-o zonă aglomerată a pieței. Martorii spun că că, la un moment dat, unul dintre bărbați a pus mâna pe câteva farfurii de pe o tarabă și i le-a spart în cap adversarului său.

Celălalt a luat și el un satâr de pe o tarabă și l-a lovit în zona mâinii pe bărbatul care îl atacase. A urmat o bătaie generală cu farfurii, cartofi, pumni și picioare între membrii celor două familii care îi însoțeau pe bărbați.

Scandalul care s-a mutat în afara pieței putea degenera după ce unul dintre agresori a pus mâna pe un cuțit. Acesta a fost însă trântit la pământ și încătușat de un jandarm aflat la cumpărături.

Bărbatul rănit cu satârul a fost luat cu ambulanța și dus la spital. Ceilalți scandalagii au fost urcați în dube și duși la poliție. Mai mulți polițiști au fost trimiși la spital pentru a preveni reizbucnirea scandalului.

Urmărește-ne pe Google News