VIDEO Cum au sfârșit victimele criminalului în serie din Cipru. Detalii din anchetă

Moarte cumplită pentru Livia Florentina Bunea şi fetiţa ei, Elena Natalia, ucise în Cipru de un criminal în serie. Presa locală a dezvăluit detalii cumplite din anchetă.

Două românce, mamă şi fiică, se află printre victimele criminalului în serie arestat recent în Cipru. Autorul este un ofiţer de armată greco-cipriotă în vârstă de 35 de ani, care şi-ar fi recunoscut crimele.

Printre ele, scrie presa cipriotă, se află Livia Florentina Bunea, născută în Buzău, de 36 de ani, precum şi fiica ei, Elena Natalia, de opt ani.

Potrivit jurnaliştilor ciprioţi, care citează surse din anchetă, criminalul Nikos Metaxas le-a omorât pe cele două, le-a tranşat şi băgat în valize, pe care le-a aruncat mai apoi într-un vechi puţ inundat al unei mine de cupru.

Balta este denumita „lacul roşu” de localnici, de la culoarea roşie dată de concentraţia de cupru.

Apa ar fi acidă, astfel că ucigaşul spera ca trupurile celor două românce să fie descompuse complet. La această oră, poliţiştii şi localnicii fac cercetari în două locuri în care există bănuieli că ar fi cele două cadavre. Au fost aduse şi drone pentru cercetarea de la înălţime.

Livia era plecată din România de un deceniu, pentru a se stabili în Cipru împreună cu soțul ei, român. Fetița a fost născută în Cipru, iar la scurt timp cei doi s-au despărțit. În ultima perioadă, Livia Florentina locuia singură în Cipru, cu fetița ei, și cele două veneau destul de rar la Buzău, la mama ei.

Mama fetei, văduvă de mulți ani, a încercat din răsputeri să dea de fiica ei, după dispariția din septembrie 2016, a făcut plângeri la Poliția Buzău, Ambasadă, la poliția din Cipru, însă nimeni nu a avut un răspuns pentru ea.

Până acum, când a fost sunată ginere, rămas în Cipru, pentru a-i spune că Livia și fiica ei ar fi două dintre victimele criminalului în serie supranumit Oreste.

Trupul româncei și cel al fetiței care avea opt ani în momentul dispariției nu au fost găsite deocamdată. Mama speră ca ucigașul să indice locul în care le-a ascuns, pentru a le face slujba de înmormântare.