VIDEO Iată ce l-a supărat atât de tare pe afaceristul austriac înainte să se spânzure de podul de la Mărăcineni. Soția: „I-a părut rău după ce a făcut-o.”

Soția milionarului austriac care s-a sinucis din dragoste scoate la iveală detalii șocante care l-ar fi afectat profund pe soțul ei care tocmai suferise o operație la organele genitale.

Rudolf Heinz își dorea cu disperare un copil, însă medicii i-au interzis să mai întrețină relații intime până când nu se vindeca intervenția care ar fi trebuit să repare o vasectomie făcută cu ani în urmă.

După ce a fost refuzat de soție austriacul ar fi fugit de-acasă hotărât să se autosatisfacă într-o cameră de hotel.

Geanina Heinz spune că dacă ar fi vrut să aibă copii, bărbatul ar fi trebuit să respecte un regim strict de abstinență de câteva săptămâni impus de medicii din Germania după ce suferise o operație de reconstrucție la nivelul organelor genitale.

Bărbatul i-ar fi reproșat soției că așa cum ea fumează și face ce vrea cu viața ei așa are și el dreptul să decidă dacă încalcă prescripția medicilor și să facă sex când are chef.

În momentul în care Geanina l-a avertizat pe soțul ei că este periculos să facă dragoste, bărbatul s-a supărat teribil și a părăsit domiciliul conjugal.

Geanina Heinz mai povestește că a doua zi după ce bărbatul a părăsit casa, i-a trimis un mesaj cu o cameră de hotel unde femeia ar fi trebuit să-i găsească testamentul întrucât avea de gând să termine socotelile cu viața.

Tot în cea zi bărbatul i-a mai trimis un ultim mesaj de adio. Rămasă văduvă, soția austriacului spune că se gândește să doneze toate bunurile care i-au rămas în urma căsniciei.

Urmărește-ne pe Google News