VIDEO Soția milionarului austriac găsit spânzurat de podul Mărăcineni: ”A vrut să facem dragoste, dar l-am refuzat”

Soția milionarului austriac, găsit spânzurat de podul de la Mărăcineni, crede că o depresie declanșată după moartea primei soții l-a împins pe Rudolf să-și ia viața. Pe biletul de adio, lăsat pe pod, afaceristul a scris în germană mesajul: „Am decis să-mi închei viața. Asta e decizia mea.”

Sinuciderea afaceristului austriac a îngrozit comunitatea în care abia se stabilise cuplul mixt. Geanina și Rudolf Heinz s-au căsătorit civil la primăria comunei Mărăcineni, localitate din Buzăul în care cei doi își cumpăraseră o vilă.

Păreau fericiți atunci când au spus ”da” în fața ofițerului de stare civilă. ”Atunci i-am văzut doi oameni veseli și plini de viață”, a spus Cristina Jipa, ofițer de stare civilă la primăria Mărăcineni.

Geanina și Rudolf locuiau mai mult în Viena, de unde bărbatul de 48 de ani își coordona afacerile în imobiliare și fabrica de cabluri electrice deschisă în Cehia.

Veneau câteva luni pe an la vila din România, atunci când doreau să scape de agitația capitalei austriece. Formau o familie fericită și fără grija zilei de mâine, spun vecinii care au apucat să-i cunoască pe cei doi.

Nimic nu prevestea tragedia care avea să se abată asupra familiei Heinz la nici jumătate de an de la cununia civilă. Geanina și Rudolf, ea de 25 de ani, el de 48, aveau programată nunta în vara acestui an.

Afaceristul austriac era obsedat de sănătatea Geanineni și o implora tot timpul să renunțe la fumat. Se temea că și cea de-a doua soție va muri de cancer, la fel ca prima sa parteneră de viață. Rudolf își dorea un copil cu soția sa cu 23 de ani mai tânără.

„După ce a avut o fată cu prima soție, Rudolf a făcut vasectomie, dar în urmă cu trei săptămâni a mers la o clinică din Germania pentru a face operația inversă, ca să avem copii. Duminică el a vrut să facem dragoste, dar l-am refuzat. I-am spus că e încă devreme, că e periculos, că n-a trecut perioada prescrisă de medic. Din cauza asta s-a supărat”, a declarant Geanina.

Geanina spune că Rudolf Heinz a trecut printr-o mare drama, după ce prima lui soție a decedat în 2016 de cancer pulmonar. ”Pentru el era o dramă că eu fumam. Mă implora să mă las de țigări, deoarece era convins c-o să mor și eu de cancer. I-am promis că mă las, dar că n-o pot face dintr-o dată. Duminică seară m-a văzut fumând și a făcut o criză. Devenise foarte nervos”, a declarat soția austriacului.

Duminică, a plecat supărat de acasă și a înnoptat la un hotel. I-a spus partenerei sale că se omoară însă partenera sa nu l-a luat în serios, crezând că soțul ei trece printr-un moment mai nefericit și că își va reveni.
Numai că bărbatul era hotărât să-și încheie socotelile cu viața. De altfel, în biletul de adio, Rudolf ar fi scris: „Am decis să-mi închei viața. Asta e decizia mea”.

”A doua zi am vorbit pe cameră pe Whatsapp. Mi-a spus că vrea să se sinucidă și am zis că doar amenință așa, ca să fie mai convingător. Nu-mi vine să cred că a putut face așa ceva. Era un tip inteligent, educat, provine dintr-o familie foarte bună.

Rudolf Heinz era un prosper om de afaceri, proprietarul unei fabrici de cabluri în Cehia. Austriacul locuia în Viena și avea o fiică de 23 de ani, din prima căsătorie. Rudele sale urmează să vină acum în România pentru a ridica trupul bărbatului. Marți a fost anunțată și Ambasada Austriei în România.