Un bărbat din Unguriu a condus un an cu permisul auto suspendat. A fost reținut de polițiștii rutieri

Polițiștii rutieri din Berca, județul Buzău, în urma activităţilor de combatere a indisciplinei rutiere, au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Unguriu.

Bărbatul a fost depistat în urma controlului în trafic de către un echipaj de poliție rutieră în ziua de 27 martie, pe raza comunei Vernești.

La solicitarea documentelor acesta nu a putut prezenta polițiștilor permisul de conducere, menționând că documentul i-a fost reținut.

Ulterior, cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că șoferul a mai fost depistat conducând autovehicule pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat în alte trei situații în decurs de un an, atât de către polițiștii buzoieni, cât și de cei din Vrancea.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având exercitarea acestui drept suspendată.

Față de conducătorul auto polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventivă.