Tineri din Buzău, depistați cu droguri asupra lor de polițiștii locali

Cinci buzoieni au fost prinși de polițiștii locali cu substanțe interzise asupra lor, în ultimele zile. Pliculețele cu droguri au fost ridicate și transmise Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate.

Pe data de 25 martie 2019, în jurul orei 22.30, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, care executau serviciul în Parcul Tineretului din municipiul Buzău, au depistat un grup de patru tineri de 17, 19 și 20 de ani, care aveau un comportament suspect.

În urma controlului corporal efectuat, asupra tinerilor a fost găsit un produs vegetal uscat de culoare verde, ambalat în pliculețe.

Două zile mai târziu, în jurul orei 09.00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, care patrulau în cartierul Broșteni, din municipiul Buzău, au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiul Buzău, care, la vederea patrulei de ordine publică, a avut un comportament suspect.

În urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsit un pliculeț cu un conținut vegetal uscat de culoare verde.

”Având în vedere faptul că, produsele găsite asupra acestora sunt suspecte a fi substanțe interzise, acestea au fost ridicate și transmise Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.