Olimpici din Buzău, spulberați de o mașină în Constanța

Momente cumplite pentru doi elevi din Buzău, de 16 și 17 ani, din Buzău, aflați la Constanța pentru a participa la Olimpiada Națională de Chimie. Ei au fost spulberați de o mașină, ieri după-amiază, chiar pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau o stradă de la intrarea în Mamaia.

Cei doi adolescenți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, cu multiple traumatisme. Din fericire, cei doi tineri se află în afara oricărui pericol.

Doi elevi din Buzău, de 16 și 17 ani, au trecut prin momente de groază ieri, la Constanța, unde participă la Olimpiada Națională de Chimie. În jurul orei 16.00, cei doi adolescenți au fost loviți în plin de o mașină condusă de un constănțean în vârstă de 21 de ani. Accidentul rutier s-a produs chiar pe o trecere de pietoni aflată la intrarea în stațiunea Mamaia.

Cei doi tineri buzoieni au fost preluați de ambulanțele SMURD și transportati la Spitalul Județean de Urgență Constanța, pentru îngrijiri. Elevul de 16 ani prezenta răni la cap, mâini și picioare. Colegul lui, de 17 ani, a scăpat mai ieftin: s-a rănit la picior, suferind un traumatism minor la gleznă stângă.

Șoferul vinovat a rămas fără permis auto, fiind cercetat de polițiștii de la Serviciul Rutier Constanța, pentru vătămare corporală din culpă.