VIDEO O cameră a surprins impactul teribil dintre două mașini. Accidentul, pe centura Buzăului

O cameră de supraveghere a surprins accidentul produs duminică pe centura Buzăului, soldat cu doi răniți. În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme. Înregistrarea surprinde impactul dintre două autoturisme, provocat de manevra unui șofer care nu a acordat prioritate la efectuarea unui viraj. În cadru apare și cea de-a treia mașină.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază pe centura Buzăului, după ce șoferul unui Volkswagen a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure suficient.

Un pieton care se afla pe trotuar a fost aproape să fie lovit de mașinile ricoșate din impact însă el a scăpat doar cu o sperietură. Pe imagini se vede toată dinamica accidentului, respectiv momentul în care o mașină înmatriculată în Bacău lovește violent autoturismul care i-a ieșit direct în față.

În urma impactului violent, un băiat de 15 ani din Bacău a ajuns la spital cu leziuni la față, șoferul vinovat având nevoie și el de îngrijiri medicale. Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.

 

Urmărește-ne pe Google News