VIDEO Grav accident rutier cu trei autoturisme implicate, pe șoseaua de centură a Buzăului

Un grav accident s-a produs, duminică după-amiază, pe șoseaua de centură a Buzăului, cu trei mașini implicate. Două persoane au fost rănite. Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, vinovat de producerea accidentului ar fi un buzoian de 29 de ani.

În timp ce se deplasa cu un autoturism din direcția Focșani către București, pe Șoseaua Nordului, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, împrejurare în care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un băcăuan de 20 de ani.

Din impactul violent, mașina băcăuanului a ricoșat într-un autoturism condus către București de un bărbat de 43 de ani din comuna buzoiană Grebănu.

În urma evenimentului rutier, șoferul de 29 de ani și un adolescent de 15 ani, pasager în mașina bacăuanului, au suferit leziuni și au fost transportaţi la spital. Polițiștii au întocmit dosar penal și continua cercetările.

Zona este cunoscută pentru numărul mare de accidente rutiere produse din cauza neatenției. În luna decembrie, aici a avut loc un accident în urma căruia două persoane și-au pierdut viața. Autoritățile au anunțat că, în viitor, aici vor fi montate separatoare de sens.