De 8 martie, intrare liberă la teatru pentru publicul feminin

Cum poți impresiona o femeie de 8 martie? Teatrul „George Ciprian” din Buzău oferă domnilor soluția perfectă: o invitație la teatru și nu doar atât. Doamnele și domnișoarele care vor asista la comedia “Zăpezile de Altădată”, dedicat Zilei Femeii, vor avea intrarea gratuită.

8 martie este ocazia perfectă de a invita persoana iubită la un spectacol de teatru cu umor românesc de bună calitate, din rândul celor mai reușite momente de televiziune. Este și propunerea Teatrului George Ciprian din Buzău, care oferă doamnelor și domnișoarelor un frumos cadou: intrarea gratuită la un spectacol de comedie de zile mari.

Comedia “Zăpezile de Altădată”, scrisă de Dumitru Solomon, confirmă longevitatea râsului pe o rețetă națională. Relația cuplului în numele dragostei dintre parteneri, constituie tema acestei piese, temă mereu actuală și atractivă pentru public. Cu știința replicii încărcate de ironie și cu subtile trimiteri metaforice, Dumitru Solomon compune “clasicul” cuplu, El și Ea.

Iar dacă la noaptea de pomină în doi se adaugă și prezența insistentă a unui administrator de bloc insomniac, evenimentele în cascadă surprind până la lăsarea cortinei. Comedia “Zăpezile de Altădată” pusă în scenă de Teatrul George Ciprian din Buzău, de 8 martie, are și o distribuție pe măsură: Anca Sigartău, Cristian Iacob si Constantin Cojocaru. Domnii pot cumpăra bilete din incinta Teatrului.

Urmărește-ne pe Google News