VIDEO Lacrimi și durere la ușa Valentinei, tânăra incendiată de iubit. Surse: a agonizat în flăcări minute în șir țipând de la balcon

16

Buzoienii sunt profund impresionați de drama Valentinei, tânăra care ar fi fost incendiată cu benzină de fostul iubit Cosmin Dan, un tânăr rebel de doar 21 de ani. Tinerii au simțit nevoia să-i aducă un ultim omagiu victimei, care la numai 21 de ani a avut parte de o moarte cumplită, cum numai în filmele de groază poți vedea.

Grupuri de tineri din Buzău au venit duminică să aprindă lumânări în memoria victimei. S-au depus și flori chiar în fața apartamentului unde sâmbătă dimineață s-a consumat tragedia.

Daniela Valentina Nica a fost răpusă de furia fostului prieten care s-ar fi enervat în momentul în care a aflat că victima ar vrea să-i povestească noii sale prietene despre povestea lor de iubire.

Potrivit surselor din cadrul anchetatorilor, Cosmin Dan ar fi cerut ajutorul a doi prieteni pe care i-ar fi rugat să-i aducă o sticlă cu benzină cu care să-i dea foc Valentinei pentru a se răzbuna pentru ofensă adusă.

Unul dintre complici, A. V., ar fi adus la rugămintea atacatorului o sticlă cu benzină cu care criminalul și-a stropit victima după ce a lovit-o cu pumnii și cu picioarele.

Un alt complice s-ar fi speriat când a văzut că atacatorul nu glumește și ar fi fugit din apartament însă celălalt prieten ar fi asistat la toată scena de coșmar.

49012610_1196621670487726_6052797732651794432_n

După ce a stropit-o cu benzină, criminalul i-ar fi dat foc cu bricheta după care a fugit din apartament.

Alți martorii  ar fi văzut apoi o scenă de coșmar, Valentina strigând disperată de pe balcon, în timp ce fumul și flăcările îi provocau sfârșitul.

Nimeni n-a mai putut însă s-o ajute pe fața neajutorată, întrucăt focul a cuprins rapid toată casa, Valentina stingându-se în chinuri cumplite chiar în apartamentul cumpărat de mama ei, care muncea în Italia.

Astăzi suspectul de crimă, care ar fi recunoscut o parte din fapte, a aflat că  va fi plasat în arest pentru următoarele 30 de zile.