VIDEO Deputatul ALDE Adrian Mocanu a lovit o femeie cu maşina. Martorii: deputatul a trecut pe roşu. Mocanu: pietonul e de vină

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a accidentat cu autovehiculul său de teren o tânără de 26 de ani care traversa pe o trecere de pietoni din Buzău. Victima şi câţiva martori susţin că deputatul a trecut pe roşu. Mocanu, dimpotrivă, afirmă că pietonul traversa neregulamentar.

UPDATE Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Dosarul va fi declinat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
Conform declarației martorului care a anunțat evenimentul la 112, un polițist local, dar și victimei, conducătorul auto ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului. De partea cealaltă, deputatul Adrian Mocanu a declarat polițiștilor că avea verde la semafor.
vlcsnap-2019-02-21-15h22m47s020
Deputatul a urcat-o pe tânără în maşina proprie şi a dus-o la spital, fără a mai aştepta venirea ambulanţei şi a echipajelor de poliţie.
Acum tânăra se află în UPU pentru a fi investigată, iar Mocanu a rămas la spital, spune el, pentru a se interesa de soarta victimei.