Mai multe drumuri județene și comunale din zona de deal și de munte a județului Buzău, majoritatea de pământ, vor fi asfaltate în acest an

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Consiliului Județean Buzău, odată cu semnarea contractului de proiectare și reabilitare a drumui județean care leagă șoseaua europeană 85 de județul Brăila.

Este vorba despre Drumul Județean 203K, Vadu Pașii – Robeasca, tronson lung de 37 de kilometri care va fi modernizat cu bani europeni.

Un drum județean important, care va fi reabilitat în acest an din fondurile proprii ale județului, este cel care leagă localitatea Cislău de județul Prahova.

Tot în acest an, vor mai avea loc lucrări de asfaltare pe drumul care leagă comunele Cozieni și Brăiești, dar și în interiorul comunei Florica. O veste bună primesc și locuitorii din comunele Bisoca și Vintilă Vodă.

Tronsonul de drum care leagă cele două comune va avea covor asfaltic în acest an.

”Vom face reabilitări ale unor drumuri precum Buda Crăciunești-limită cu județul Prahova, în comuna Florica, Vintilă Vodă – Bisoca, unde suntem pe final de licitație dar unde oamenii așteaptă lucrări de peste 10-15 ani și tot în această primăvară se va termina licitația pe drumul județean ce leagă DN10 cu comuna Brăești, respectiv porțiunea de drum între Cozieni și Brăești”, promite președintele CJ Petre Emanoil Neagu.

Începând de luna viitoare, se vor relua și lucrările de reabilitare a drumului județean 203 K, pe tronsonul dintre Mărăcineni și Vintilă Vodă.