5 destinatii de vacanta PERFECTE pentru luna de miere in Ianuarie!

 

Plimbari pe plaja, momente romantice, seri dansante, distractie si clipe de neuitat. Acestea sunt elemente de baza atunci cand vine vorba de vacanta de vis, in luna de miere. Daca ai iesit din tipar si ai ales sa iti organizezi nunta in sezonul rece, cu siguranta cauti o destinatie inedita pentru unul dintre cele mai importante momente din viata ta. Si, pentru ca iti doresti ca totul sa fie perfect, trebuie sa te asiguri ca aceasta excursie in doi va va aduce clipe memorabile. Cum, de regula, toate aceste lucruri atrag si preturi pe masura, nu toata lumea isi permite o escapada de lux pentru aceasta perioada. De aceea, acest articol iti vine in ajutor cu idei de destinatii accesibile, perfecte pentru o luna de miere de neuitat!

Iata care sunt cele 5 destiatii recomandate pentru luna de miere in Ianuarie:

INDIA, Goa

india

Atunci cand te gandesti la Goa, iti vin in minte imagini exotice, sunetul valurilor ce se lovesc de tarm, nisipul cald si fin al plajelor albe si padurile luxuriante de pe insulele ce pateaza marunt oceanul. Spiritualitatea isi face loc aici, odata cu cultura indo-portugheza ce iti va delecta atat papilele gustative cat si privirea, cu un stil arhitectural aparte. Binecunoscuta datorita preturilor accesibile, plajelor aurii si insorite si oameni extrem de primitori, Goa se afla in top-ul celor mai ravnite destinatii de vacanta perfecte pentru tinerii indragostiti.

GRECIA, Santorini

grec

Santorini este nici mai mult nici mai putin decat o pura bijuterii a marii. Este una dintre insulele Greciei cu cel mai mare numar de turisti anual, dar si o destinatie plina de romantism, fiind situata intr-un vulcan activ ce incalzeste inimile tinerilor casatoriti. Daca te atrage cultura culina de aici, atunci totul e perfect! Casele mici si albe din bataia soarelui, vegetatia minuscula si jucausa si plajele pline de culoare te vor face sa iti doresti sa te intorci aici de fiecare data.

EMIRATELE ARABE, Dubai

dubai

Daca iti doresti sa te bucuri de soare si de mare in unul dintre cele mai luxoase orase din lume, atunci merita sa cauti cele mai bune oferte pentru un sejur in Dubai. Destinatie populara pentru iubitorii de eleganta si somptuozitate, acest oras al contrastelor are de oferit o cultura mixta, o arhitectura aparte si arome cu un specific oriental. Poti experimenta safari in desert, plimbari cu camilele sau, pentru o experienta cu adevarat unica, ai sansa de a petrece o noapte in corturile beduinilor. Toate ofertele pentru un sejur in Dubai sunt convenabile, iar zborurile au preturi pentru buzunarele oricui. Asadar, daca esti in cautarea unei destinatii inedite si dinamice, Dubai este locatia potrivita in care sa iti petreci vacanta de dupa marele eveniment al vietii tale!

TANZANIA, Zanzibar

zanzib

O destinatie ce a crescut mult in ochii aventurierilor, Zanzibar este o destinatie de vacanta ce, pe langa resorturile luxoase si plajele de vis, ofera experiente culturale cu care nu te vei mai intalni in alta parte. Daca ajungi aici, trebuie sa neaparat sa te pierzi in timp si spatiu, caci nu iti va ajunge nici o viata ca sa te bucuri de tot ce iti poate oferi acest loc.

INDONEZIA, Bali

bali

Cunoscuta drept insula zeilor, Bali este un loc ce iti incanta privirea cu o vegetatie luxurianta, temple, valuri si unele dintre cele mai frumoase piscine-infinit, chiar in inima junglei. Daca iti place sa faci surf, acesta poate fi locul potrivit pentru experiente extreme in explorarea insulei. Cultura si religia sunt motive pentru care merita sa ajungi aici macar o data in viata. Vei intalni obiceiuri cu adevarat deosebite ce iti vor oferi o experienta pe putin fantastica. O insula inspirationala pentru scenarii de filme si carti, acest loc isi pastreaza bratele deschise pentru cei ce vor sa exploreze un taram de poveste. Poti sa vezi aici care sunt cele mai interesante temple pe care nu trebuie sa le ratezi si ce experiente unice iti aduce Bali, daca vei ajunge aici.

Sugestiile din randurile de mai sus sunt numai cateva exemple de destinatii si locuri inedite in care poti sa iti petreci luna de miere, plina de experiente culminante si interesante, pentru toate gusturile. Daca iubesti provocarile, atunci cu siguranta trebuie sa pui pe lista una dintre locatiile de mai sus!

 

Urmărește-ne pe Google News