Un microbuz cu cinci pasageri s-a răsturnat iar un camion a derapat, la Crucea Comisoaiei

Mai multe evenimente rutiere au avut loc, joi seară, pe drumul european E85, din cauza carosabilului acoperit cu gheață. O tamponare cu trei autoturisme s-a produs, în zona Crucea Comisoaiei. Un microbuz cu cinci pasageri la bord s-a răsturnat pe șoseaua europeană, un pasager suferind un atac de panică. În aceeași zonă, un TIR a derapat și a ieșit în decor.

Evenimentul în care a fost implicat microbuzul s-a produs în afara localității Grebănu. În timp ce conducea un microbuz de transport persoane pe ruta București-Focșani, un bărbat de 51 de ani din Vrancea ar fi pierdut controlul volanului, autovehiculul răsturnându-se în afara carosabilului.

Dintre cei cinci pasageri, doar unul a necesitat îngrijiri medicale.

Potrivit poliției, un autoturism de Vaslui care se deplasa către Buzău a lovit o dubiță înmatriculată în Iași, oprită în zona producerii accidentului cu microbuzul. Din coliziune, mașina de Vaslui a ricoșat într-un autoturism de Buzău ce rula din sens opus. Nu au rezultat victime.

Tot în afara localității Oreavu, un TIR încărcat cu citrice, condus de un cetățean turc, de 46 de ani, a derapat în afara localității, părăsind carosabilul.

vlcsnap-2019-01-24-17h23m53s980

Poleiul și vântul puternic au dat peste cap traficul auto pe un drum național și unul județean, din Buzău.

Circulaţia rutieră a fost oprită mai întâi pe pe DN 2B Buzău-Brăila. Ulterior a fost blocat traficul și pe DJ 203 I, pe tronsonul Caragele – Cilibia.

Trei filtre de poliție au fost în prima parte a zilei pe drumul național dintre Buzău și Brăila, pentru a-i opri pe șoferi, inclusiv pe cei care mergeau în apropiere.

Camioanele au fost oprite din trafic încă din zorii zilei, după ce vântul a început să sufle cu peste 70 de kilometri pe oră. Restricția pentru ele a rămas valabilă pe toată durata zilei.

După ora 14.00, traficul rutier pe DN 2B Buzău –Brăila a fost redeschis pentru circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 7,5 tone.

Urmărește-ne pe Google News