Spune DA achizitiei unui semineu! Iata 3 motive pentru care este o buna investitie in confortul termic al casei tale

Te gandesti tot mai mult la achizitia unui semineu, care sa se potriveasca stilului arhitectural al casei tale dar, cel mai important, sa iti ofere un plus de caldura pe timpul iernii? Lasa deoparte dorinta si transforma-o in realitate!

Un semineu nu este doar o investitie in confortul termic al casei tale, dar daca vei vrea, la un moment dat sa iti vinzi locuinta, vei obtine si mai multi bani. De cele mai multe ori, oamenii iau in calcul doar pretul de achizitie al unui semineu, insa prea putin se gandesc la avantajele de care se pot bucura cu aceasta investitie.

Fie ca optezi pentru un semineu Baia Mare, fie pentru o soba semineu, acest articol iti va oferi cateva dintre cele mai importante avantaje ale unei astfel de achizitii. Iata care ar fi acestea:

Eficienta termica

Stiai ca un semineu are puterea de a incalzi orice incapere, chiar daca afara sunt temperaturi negative? Pe piata din Romania vei gasi o multime de modele, potrivite oricaror nevoi. Termosemineul, spre exemplu, poate incalzi mai multe camere, dar ofera si apa calda menajera.

Practice si placute ca design, modelele de focar semineu inchis poti fi folosite ca sursa principala de incalzire a unei camere, fapt care se traduce in economii importante la facturile de energie. Indiferent pentru tipul de semineu pentru care optezi, este foarte important sa consulti un specialist, care va tine cont de urmatoarele criterii de alegere:

  • dimensiunile camerei in care urmeaza a fi amplasat;
  • randamentul termic de care ai nevoie;
  • tipul si consumul de combustibil necesar;
  • protectie crescuta impotriva incendiilor;
  • sa fie usor de intretinut;
  • sa fie convenabil din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Daca stai intr-o zona muntoasa, de unde poti obtine rapid lemne, opteaza pentru seminee care folosesc acest tip de combustibil. Semineul pe lemne este cel mai bun mod de a te relaxa si a te bucura de zgomotul naturii si a lemnelor arse, oferind un randament ridicat.

Design-ul

Daca esti unul dintre clientii pentru care design-ul conteaza, fii fara grija. Modelele variate de seminee disponibile pe SemineeSatuMare.ro se incadreaza perfect in camere si locuinte cu stiluri arhitecturale diverse: modern, clasic sau rustic.

Independenta fata de alte surse de incalzire

Cea de-a doua modalitate de incalzire este reprezentata de gazele naturale, urmate de energia electrica. Cum preturile gazelor naturale cresc anual, un semineu pe lemne te ajuta sa iti incalzesti intreaga locuinta la un pret scazut, dar bucurandu-te de ambianta placuta oferita de lemnul care arde in focar.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care merita sa investesti intr-un semineu, insa pe  SemineeSatuMare.ro vei regasi si altele. Oferim consultanta specializata, modele de seminee sigure, eficiente si care pot fi personalizate in functie de cerintele clientilor.