Ciolan presat, cu mucegai, pe raftul unei cunoscute rețele de supermarketuri

Dacă nu ești suficiet de atent atunci când mergi la cumpărături, riști să pui în coș produse stricate. I s-a întâmplat unui buzoian care, aflat miercuri seara în supermarketul Kaufland Frăsinet, a descoperit pe raftul cu ”oferte” o caserolă cu ciolan presat plin de mucegai.

UPDATE Reprezentanţii Kaufland au formulat o reacţie la cazul prezentat: „Am demarat verificări la vitrina mobilă din cadrul magazinului din Buzău, str. Frăsinet, şi vă asigurăm că este vorba de un caz izolat. Produsul menţionat a fost înlăturat şi în urma analizării acestuia am constatat că ambalajul fusese deteriorat, iar contactul cu aerul a dus la devidarea şi alterarea acestuia. Vă confirmăm că toate produsele de la raion sunt conforme şi îndeplinesc toate standardele de calitate. Pentru a preîntâmpina astfel de situaţii, am sporit frecvenţa controalelor zilnice de prospeţime de la raft.“

Clientul a fost uimit de faptul că, deși era vizibil depreciat, produsul alimentar se afla încă în perioada de valabilitate. Ciolanul ambalat în vid, vândut sub eticheta ”Vreau din România” era expus la raftul cu reduceri.

Vândut la un preț mai mic cu 2 lei decât cel inițial, ciolanul presat ”ambalat în atmosferă protectoare”prezenta pete de mucegai, așa cum reiese și din fotografiile pe care clientul ghinionist le-a atașat sesizării trimise pe adresa redacției.

50301968_538026890031005_6683881187536011264_n

Potrivit etichetei, marfa provine de la societatea Prodprosper SRL din Dumbrava Roșie, județul Neamț. ”Nu sunt singurul care a descoperit caserola cu ciolan presat felii. Te încântă reducerile, însă dacă nu ești atent riști să te îmbolnăvești. Angajații magazinului ar trebui să fie mai atenți”, ne-a declarat Eduard Mihai, clientul care a descoperit produsul alterat.

Reprezentanții agenției de PR care dețin rețeaua Kaufland în portofoliu au declarat că vor avea o reacție la sesizarea buzoianului, după ce vor efectua verificări la punctul de lucru indcat în reclamație. Vom reveni cu amănunte!