Taximetrist înjunghiat de un client, la Cilibia. Poliția este în alertă

Polițiștii din Buzău sunt în alertă maximă după ce un taximetrist în vârstă de 61 de ani, din Ialomița, a fost jefuit și înjunghiat de un client. Agresiunea s-a produs azi-noapte, pe raza localității Cilibia.

Potrivit IPJ Buzău, taximetristul din Ialomiţa ar fi luat un client din Slobozia care i-a cerut să-l ducă la nişte rude, în comuna buzoiană Cilibia.

După ce a fost adus la destinație, clientul l-ar fi agresat pe taximetrist şi i-ar fi luat toate bunurile de valoare pe care le avea asupra sa.

Taximetristul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Buzău, în timp ce poliţiştii îl caută pe agresor prin tot judeţul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, inspector principal Ane-Marie Vrapciu, ”un bărbat de 61 de ani care transporta un client din Ialomiţa către Cilibia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost ameninţat cu un corp contondent şi deposedat de bunurile pe care le avea asupra sa, prin acte de violenţă”.

”Făptuitorul a fugit şi este căutat de poliţie, care are un cerc de suspecţi conturat, verificările fiind continuate sub aspectul infracţiunii de tâlhărie calificată. Clientul a fugit de la locul faptei cu bunurile sustrase, iar taximetristul a refuzat internarea, motivând că leziunile sale nu impun un tratament medical”, a mai declarat sursa citată.

Urmărește-ne pe Google News