Casa unei femei din Mânzălești, răvășită de un hoț în timp ce proprietara petrecea sărbătorile la rude

Un bărbat din județul Brăila a ajuns în arestul poliției după ce, în a doua zi de Crăciun, a intrat într-o casă din localitatea buzoiană Mânzălești de unde a sustras o sumă importantă de bani și două telefoane mobile. Proprietara era plecată la rude pentru a petrece sărbătorile.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei 2 poliţie rurală Beceni, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din Brăila, a fost identificat ca fiind principalul bănuit în cazul furtului din locuinţă comis pe raza localităţii Mânzăleşti, în seara zilei de 26 decembrie 2018.

Cazul a fost sesizat poliţiei la data de 28 decembrie 2018 de către fratele persoanei vătămate, care a precizat că în seara zilei de 26 decembrie, un bărbat ar fi fost văzut în curtea locuinţei surorii sale, care era plecată pentru a petrece sărbătorile de iarnă la rude, locuinţa fiind lăsată în grija unei vecine.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că bănuitul ar fi escaladat gardul imobilului şi ar fi sustras din casă suma de 18.000 de lei şi două telefoane mobile.

Cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, bănuitul a fost identificat şi reţinut de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 poliţie rurală Beceni.

Poliţiştii au recuperat suma de 2.600 lei şi unul dintre telefoanele sustrase. În urma analizării materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus continuarea urmăririi penale faţă de brăileanul de 37 de ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 poliţie rurală Beceni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a brăileanului.

Urmărește-ne pe Google News