VIDEO Tavan căzut peste elevi la ora de geografie. O cameră a surprins momentele de panică

Bucăți de polistiren și cadre metalice s-au desprins din tavanul unei săli de clasă în care mai mulți elevi susțineau teză la geografie.O cameră de supraveghere a suprins cum imadiat după incident elevii au intrat în panică și au fugit din clasă.

Evenimentul produs joi dimineață la Liceul Tehnologic nr. 8 de Meserii și Servicii, din Buzău, nu s-a soldat cu victime.
Incidentul s-a produs în jurul orei 09:00, în timp ce elevii clasei a XII-a susțineau teza la geografie.
La un moment dat, spun ei, au auzit cum se crapă efectiv tavanul fals, după care plăcile din polistiren și o parte din structura metalică de susținere s-au prăbușit peste bănci.
Două eleve ar fi fost atinse de plăcile din material ușor, însă nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Teza a fost întreruptă, iar elevii au fost evacuați.
Structura metalică a tavanului a cedat în dreptul videoproiectorului montat deasupra tablei, probabil sub greutatea aparatului.
Elevii care erau în clasă în momentul prăbușirii bucăților din tavan provin de la Liceul Tehnologic „Costin Nenițescu”.
Începând din luna octombrie, ei au fost mutați să învețe alături de elevii Liceului Nr.8 de Meserii și Servicii, după ce sediul lor de pe Transilvaniei a fost preluat de Colegiul Național „Mihai Eminescu”.