VIDEO Infractor agresiv, prins de localnicii din Smeeni și reținut în sediul primăriei până a venit poliția

A încercat să fure o bicicletă iar când a fost surprins de o femeie și luat la întrebări, i-a răspuns cu un pumn în față. Personajul este un cioban de 20 de ani iar agresiunea s-a produs miercuri seară în fața unui magazin din centrul localității Smeeni.

Puțin după ora 20.00, un tânăr și-a făcut apariția brusc în fata magazinului, a pus mâna pe o bicicletă și a încercat să se facă nevăzut.

Vânzătoarea din magazin l-a văzut si a mers după tânăr pentru a-l întreba ce dorește. Fără să răspundă, acesta i-a aplicat femeii un pumn în față, după care a fugit cu bicicleta. Plină de sânge, femeia a reveni dezorientată în magazin, cerând ajutorul clienților.

Cei câțiva tineri care se aflau înăuntru au plecat în urmărirea atacatorului. L-au ajuns în apropierea blocurilor de locuințe din centrul localității, moment în care acesta a abandonat bicicleta și a luat-o la fugă, pierzându-se în adâncul nopții.

Tinerii au recuperat bicicleta și i-au adus-o proprietarei. La scurt timp, a fost alertată și poliția prin serviciul 112.

Până la sosirea echipajului de poliție, doi tineri din Smeeni au plecat cu un autoturism în căutarea individului. După zece minute l-au găsit pe infractor undeva la marginea localității, făcând cu mâna la ocazie.

În așteptarea polițiștilor, tânărul a fost dus la primăria din Smeeni, acolo unde a recunoscut că a încercat să fure bicicleta și că a lovit vânzătoarea. A declrat că are 20 de ani, este din Ialomița și se întorcea de la o stână.