VIDEO Cum a eșuat prinderea unor hoți, după ce s-au tras focuri de armă, în zona Bulevardului 1 Decembrie din Buzău.

Polițiștii au deschis focul asupra unor indivizi din Galați, pe care îi urmăreau de mai mult timp. Fiind vorba despre o anchetă în desfășurare, oamenii legii din Galați se abțin deocamdată să ofere date despre acțiune. Potrivit unor surse din poliție, hoții spărgeau apartamente din toată regiunea.

Marți, în jurul orei 21:00, la intersecția Bulevardului 1 Decembrie cu strada Vulcan, s-au tras focuri de armă pentru oprirea unei mașini la bordul căreia s-ar fi aflat doi infractori din Galați, urmăriți de polițiști de mai multă vreme, pentru furt din locuințe.

Misiunea a fost organizată de IPJ Galați, în colaborare cu polițiștii buzoieni. Acțiunea în forță de la Buzău nu a avut însă succes, astfel că cei doi hoți au fugit cu poliția după ei până în județul Brăila, unde au fost capturați.

În locul în care polițiștii gălățeni au tras spre mașina hoților, criminaliștii buzoieni încercuiseră zona și efecutau cercetări. Tuburi de cartușe și bucăți din stopurile sparte ale mașinii erau încă vizibile pe asfalt.